توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب
بیماری کبد چرب یکی از شایع ترین علت های بروز مرگ و میر ناشی از بیماری های مزمن کبدی است. بیشترین شیوع این بیماری بین 40 تا 60 سالگی است. کبد چرب در اثر تجمع چربی به ویژه تری گلیسیرید در سلول های کبدی به میزان 5 -10 درصد وزن کبد ایجاد می شود. در صورت عدم درمان، این بیماری می تواند به سمت سیروز و سرطان سلول های کبدی منجر شود.
ارگونومی و استفاده صحیح از تلفن همراه
شکی وجود ندارد که امروزه تلفنهای هوشمند به بخشی جداییناپذیر از زندگی روزمره تبدیل شده است.
با بیماری آسم و راه های پیشگیری و کنترل آن بیشتر آشنا شویم
آسم یک مسئله بهداشتی برای تمامی جوامع اعم از توسعه یافته و در حال توسعه به شمار می رود و سالانه هزاران نفر به علت این بیماری جان خود را از دست می دهند.
تغذیه و سلامت دهان و دندان
قند و شکر اصلی ترین عوامل خطر پوسیدگی دندان است. کاهش مصرف شکر به عنوان بخشی از یک زندگی سالم سلامت دهان را ارتقاء داده و می تواند خطر بسیاری از بیماری های غیر مسری مانند دیابت و چاقی را کاهش دهد.
توصیه های تغذیه ای برای کاهش سردردهای میگرنی
میگرن نوعی بیماری مزمن و ناتوان کننده است که شیوع بالایی در جهان دارد و در زنان سه برابر بیشتر از مردان دیده می شود.